Fright Night 2018: durf jij nog op school te verschijnen?

De CSW van de Perre is gehuld in het donker, op de gangen lopen enge griezels, en je weet niet wat je te wachten staat… Je eigen school is niet meer terug te herkennen en veranderd in een spookhuis. Durf jij nog op school te verschijnen? Dit jaar was het weer zo ver: op 16 november organiseerde de leerlingenvereniging De Schim het beruchte schoolfeest Fright Night voor de eerste en tweede klassen. Op dit feest wordt de hele school omgetoverd tot een spookhuis en is er in de kantine een leuke disco met een DJ. Maar Fright Night is niet alleen voor de leerlingen uit de eerste en tweede klas. Ook leerlingen uit de vierde, vijfde en zesde klas zijn aanwezig! Alleen herken je ze misschien niet meer helemaal terug… Ellis uit de redactie van Spotlight is naar Fright Night geweest en doet verslag: Toen ik aan kwam op het schoolplein werd ik al opgewacht door enge spookmeisjes, doctoren en een heks. Binnen kon je meteen naar de disco of naar het spookhuis. Zelf ben ik ook door de gangen, omgetoverd tot spookhuis, gelopen. Het spookhuis liep een stukje over de eerste en tweede verdieping, maar ik herkende niks meer terug. Ik vond het best wel eng, maar ik vond het leuk dat je ook onder tafels door moest kruipen. Op het laatst stond er iemand met een kettingzaag ons op te wachten, ik ben nog nooit zo snel naar beneden gerend! Om jullie een beeld te geven van wat anderen er van vonden heb ik vriendin, Tirza Kouwenhoven (klas H1b), van mij gevraagd wat zij ervan vond. “Ik vond het leuk dat de mensen je buiten al op stonden te wachten om je te laten schrikken, je was op die manier meteen al in de griezelsfeer. Ook vond ik het leuk hoe het gebouw er van binnen uitzag en het thema was leuk bedacht. Ik ben ook door het spookhuis heen geweest en dat was in het begin best een beetje eng. Ik vond het onder de tafels doorkruipen ook één van de leukste dingen.” Al met al vond ik dat De Schim het erg goed had 5 geregeld en Fright Night is dus zeker voor herhaling vatbaar! Met het spookhuis, de disco en alle gezelligheid erbij was dit jaar de typische CSW-traditie weer geslaagde avond! De leerlingen konden het zeer waarderen en ook voor alle leerlingen die meehielpen was het een feest. Volgend jaar is Fright Night dus ook zeker weer iets om naar uit te kijken! EDS, JF

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *